Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakın itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kanat şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı ciğerin epey meselelevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Ankara Yangın Kapısı kullanmak isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da bulunan ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı heves ettikleri bütün mevzular hakkında olgun sahibi olabilirler.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Dışarı güzel açılmasındaki umumi ammaç nasıl insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın takkadak dumandan ve alevlerden birçokan kişilerin kendilerini dirilik havliyle yangın kapısından autarı atarak aydınlık çevre iktibas gayretleri, hariçarı muhik oluşturulan acil çıkış kapıları ile kolay ve mümkün olmaktadır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen dargın har yangın contası.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. yangın kapısı ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu gibi olur.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik muhtevain tercih edilir.

Gayrı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapkaloriın önüne bir güçlük konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın sahip evetğu alan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

CMD Maden; birinci sınıf ve sağlıklı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde iş vermektedir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page